Thursday, March 20, 2014

PENANG STREET ART

Early March hari tu gi Pulau Pinang dgn friends.

Dah banyak tengok foto2 Penang Street Art kat internet taken by photographers/bloggers.
So naturally, I want to capture these amazing wall paintings also lah :)



















syed amran images, canon eos 7d, tamron 18-270mm, penang street photography, penang street art, wall painting, armenian street, leboh armenian, Ernest Zacharevic, murals, penang, pulau pinang

No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.

4 comments:

  1. alohhh... masa g sana ade 3..4 keping kat atas tu tak jumpa... ;( ...

    coolll gambar yang basikal tu... huhuuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks CPL.
      Actually kitaorg pun main jalan je and snapped je mana yg jumpa....hihi...

      Delete
  2. aaaa!!
    banyak mural baru!!!

    kucing tu comel kan?!
    Bruce Lee and Cat tu ada lagi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mural baru? Yg mana satu doc? I think ni semua mural lama cause mural2 tu dah mula fading dah....

      Sgt ler comel nyaaaa.
      Ader lagi Bruce Lee tu tapi I tak suka mural tu sebab menunjukkkan keganasan terhadap kucing [which you know cats I sgt adore]... hihi..

      Delete