Thursday, February 7, 2013

HORSES

Ingat dapat le capture some galloping actions ke or at least few meragut rumput shots. Alas, masa tu it was their lunch time....hehe.. :).

Meet Andrew, Bucky, Hobo, Jade and Stallion :).

Andrew.

Bucky.



Hobo.




Jade.

Stallion.


The stable.

No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.

9 comments:

  1. Replies
    1. Posing yg macam terkejut pun ader gak :)

      Delete
  2. Bucky macam still a pony kan..?

    love the textured effect of the last photo of Hobo!!

    Stallion the stallion loos pretty muscular!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bucky tu actually adult. I think dia breed yg kecik kot.

      Thanks, saje nak buat feel2 canvas/painting :)

      Yes, Stallion is one muscular stud.. :)

      Delete
  3. i suka kuda... pasal tu suka baju ada logo kuda...tapi kucen hitam kat tepi kanan tu lagi saya suka...comellll...ha ha ha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tidak aku terduga NP suka kuda :)
      I suka baju ader kucing :)

      Hehe... that cheeky black cat!!

      Delete
  4. oh! hobo...jgn la tenung-tenung...hehehehehehehe...mcm painting la tuan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya seram gak bila kena tenung cam tu. Mana la tau kot dia tak suka org sua2kan camera kat muka dia :).
      A'aa... yg tu saya edit nak kasi nampak macam painting on canvas :)

      Delete