Sunday, October 20, 2013

FUN STUFF

Fun macro photography. Main2 dgn cara lighting dan cara atur subjects :)

01


02


03


04


05


06


07


08


09


10


11


12

No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.

8 comments:

  1. ahaa....saya dapat satu idea yang baekk punya...
    kalau jadi saya post, tak jadi kena cuba bagi jadi...
    tq en syed...
    nak ambik idea ni sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes! Excellent! Pls do up idea you tu ya! I am soooo looking forward to your photos.
      It is nice when we get to do fun photography stuff with friends :)

      Delete
  2. nak karipap hijau kecik sebijik!!!
    :)

    i always admire your lighting skill en syed..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Doc.
      Pakai lampu meja je tu.... :)

      Delete
  3. jelita sangat nihhhh... cer botol2 tu tukar muka saya... heheeheh

    saya nak sgt belajar kekdah ni...

    tunggu saya habis belajar nti saya belajar yg ni pulak.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... cam ner rupanya kan.. :)
      Boleh, InsyaAllah, nanti saya tunjuk cam ner saya buat ok.

      Delete
  4. nice catch bro Syed, love the lighting arrangement !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you :)
      Fun sekali sekala buat project cam ni...

      Delete