Sunday, May 19, 2013

Egg Slapping

Tah apa yg aku fikir, tetiba nak buat shot2 cam ni.. hahaha.

Me and friend [tuan punya tangan] were laughing so hard cause, let's face it, this was a pretty silly project.. hehe. 

But we just can't stop laughing. Fun stuff! Silly fun stuff!! 

Eggs slapping and squeezing!! Hehe...

01


02


03


04


05


06


07

No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.

8 comments:

  1. bape papan telo terkorban.. demi gambar se mabeles ini...

    tangan kawan en syed kompom x mo ilang bau telo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.... sedozen telor telah digunakan! Masa mula start, I dah hadkan, dpt ke tidak shots yg I nak, the most nak guna limit to the 12 eggs je.

      Glad you like these shots. Jenuh saya mencuba :)

      Hehe.. ha tu la, dia complain. I suruh dia basuh pakai clorox.. hahaha...

      Delete
  2. lawo.....tapi rasa mcm rugi plak hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... I know what you mean bro :)

      Delete
  3. hehehheheheeeee!!
    i was waiting for this entry!!!!

    cantik!
    kreatip!!

    nampak the effort kawan awak tu nak memecahkan telur tu!!

    wish i could see you guys bersihkan all the mess lepas tu!!!!
    hehehheeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks doc !! :)
      My friend tu commented, dia kata actually sakit tapak tangan dia cause cengkerang telur tu keras.

      Haha... it was not pretty I tell you! And not to mention after about an hour, the hanyir telor2 was really making me nauseous.. hahaha...

      Haih.. the things I do for fun.. hehe...

      Delete
  4. en syed, saya sayang telur-telur tuh. generasi akan datang sumber ayam kfc kita. atau baik buat kek atau buat telur mata je makan dengan nasik. taruk kicap. hahha!!!

    tapi lepas tu tangan ada bau tak? eeeee

    ok, saya ada cadangan. pe kata pasni buat projek asap pulak? heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya suka buat telur setengah masak :)

      Memang le berbau... hehehe.

      Kebetulan projek asap dah ader dlm list saya. Coming soon :)

      Delete