Friday, March 1, 2013

WATER DROPLETS

And here are the remaining water droplets shots from previous entry :).

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16


No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.

16 comments:

  1. Wow!!
    Just Wow!!!!


    Kena bukak kitab cari ilmu camna nak buat gini ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu....jom cari kitab tu kembali utk refresh

      Delete
    2. Woot! Thanks doc :) Thanks TP :)
      I belajar dari menggoogle jek.. hehe

      Delete
  2. mana datangnya bunga api lak tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro, bunga apa mana pulak? If you were referring to photo 07 to 11, yg jalur2 macam api tu actually cahaya dari torch light seperti yg telah dijelaskan dalam entry sebelum yg ni :)

      Delete
  3. As usual sy pun terwow..wow..wow..n wow..
    Tak nak buat demo in realiti kat kitaorg-kitaorg ni ke???????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woot! Woot! Haha.. thanks ff :)

      Aaa... demo?
      Ehh... aaaa.. errr.... you mean like kita meet up and buat cam tutorial?
      Aaaa... boleh kot....
      Tapi saya ni pemalu orgnya... segan.... hehe :)

      Seriously though, nak dpt kan shots cam ni tak la terlalu susah. Tapi yg wajib mesti ader camera yg boleh tembak secara 'macro'. Pakai macro lens boleh atau macam saya utk photo2 di atas tu saya cuma guna the built in macro function dlm kamera Canon Powershot G6 ni.

      Delete
    2. saya tau tuan syed adalah pemalu orangnye...hehehehehehe..
      acah ajer......

      Delete
  4. Ya Allah.. MasyaAllah... SubhanAllah..

    nowords.... nganga samapi air liur keluar...lalat masuk...mata tak kejip2...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillahhhh...

    Huisshh.... tak kan sampai gitu kot.. hehe. Terima kasih CPL :)

    ReplyDelete