Sunday, March 24, 2013

The Water Element III

Air juga cantik bila beku. Semalaman dok bekukan ceri merah ni. Then kena cepat2 shoot sebelum cair.. hehe. 

Gini le hasilnya... :)

01


02


03


04


05


06


07


08


09


10
No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without permission from Syed Amran. All rights reserved.

10 comments:

  1. Pergh.....kretifnya idea tu. TAk sngka sampai ke tahap gini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks TP :)
      Bro, idea2 saya ni simple je bro. Jenis yg boleh buat dan guna benda2 yg ader kat rumah je :).

      Delete
  2. Seriau gigi teringat kalau gigit ceri tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... tu la sapa suruh gigit.. haha :)

      Delete
  3. very very very nice and sharp and creative photos!!

    love the way you capture the way the water frozed !

    i have this project beratur in my list.. nak buat campak-campak benda dalam air dulu..
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks doc :)

      With such close proximity boleh nampak jalur2 trapped air yg menarik. It's like bila buat macro shots, macam I am discovering a whole new world.

      Wahhh.... dah beratur project2 you? Needless to say I'm so excited! :) Apakah project2 itu?

      Selamat mencampak-campak. Buat pelan2 dan improve the specs for maximum impact.

      Delete
  4. walaupun aku tak suke ceri...

    bile nampak gambar ni, rasa nak makan :)

    ReplyDelete