Friday, March 22, 2013

The Water Element II

'Projek Main Air' continues and I am having a lot of fun. Yes, I am :)

Kali ni used water element to create 'freshness' :)
01


02


03


04


05


06


07


08
No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.

12 comments:

  1. tetiba kan nak je makan lada tu..mcam sedappp...uhhuuu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks CPL :)
      Tumbuk buat sambal ya CPL? Hehehe.... Jangan lupa jemput saya ok :)

      Delete
  2. cantiknyaaa !!

    ni mencabar kegigihan dan ke 'mc gyver-an' saya ni!!
    * sambil pandang akuarium dan tripod patah *
    hehheheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doc :)
      Wooo... kalau dah ader akuarium, tu dah boleh shoot macam2 tu doc! try la cam ni http://agarakutidaklupa.blogspot.com/2009/12/drop-and-snap.html

      Actually kan... I am so glad that you had ventured into this studio-like shots as well. That'll surely make your portfolio more varied. I myself pun suka variety. Tu yg I try macam2 tu. Lagi pun buat macam2 jenis photography ni seronok. Sambil tu boleh belajar byk ilmu.

      Delete
    2. yup..
      dah boring asyikkk landscapes je..
      :)

      Delete
  3. Buah2 tu nampak segar. Kalau lah saya punyai masa pasti saya juga ingin mencuba buat begini juga. Malangnya jadual saya padat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks TP :)

      Ok cam ni bro. Saya dulu pun macam bro jugak. Sibuk sampai tak der masa nak indulge doing things that I like. Nak pegi outdoor shooting pun kena buat schedule bagai. I mean, aktiviti fun cam tu should be spontaneous. Tak kan fun stuff pun nak kena schedule kan.. hehe.

      Then I got high blood pressure. I sibuk sgt dgn macam2 hal I tak luangkan masa doing other things besides work and other responsibilities. I hypertension. That was when I realised that 'having some fun' is also a responsibility. Tanggung jawab pada diri untuk kesihatan dan develop my creative side. The more I do that, the more balanced I feel my life gets.

      So you owe it to your self to indulge in photography and do shots like doc and I buat ni, ok bro :)

      Delete
    2. I couldn't have said it better En Syed!!
      ;)

      Delete
  4. Ooo... main lambung-lambung ek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... lebih kurang gitu ler :)

      Delete
  5. aaaa...

    penderaan perasaan...

    nak g nsk sekarang beli buah segar!!!

    ReplyDelete