Saturday, February 2, 2013

HOP-ON HOP-OFF

Saya pun duduk la kat open deck kat atas tu macam tourists dari luar negara. Tak kisah dah panas dan habuk/asap kenderaan demi berfotografi.. hehe.


01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.

12 comments:

  1. Replies
    1. Haha.. insyaAllah akan saya usahakan... :)

      Delete
  2. bestt...
    lama dah berangan jugak nak macam ni...
    nanti later2 lahh bila ada masa yang sesuai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cool. Saya sarankan Cik Puan yg Lawa gi la masa pagi2 cause by 11 am dah terik + byk asap :)

      Delete
  3. my favourite no.20

    :)


    tp semua pun owsem..!! hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah, I also like that one simply because it just seemed so out of place being there in the midst of all the modern buildings :)

      Woot!! Thanks CM :)

      Delete
  4. ni semua dari atas bumbung hop on hop off tu? nak tiru!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer betul!
      Dipersilakan :). You'll have great fun for sure :D

      Delete