Wednesday, February 20, 2013

FUN PHOTOSHOOT PENANG

Company trip kami pi Penang. Free and easy which was cool. Sampai Penang van sewa siap dengan driver [yang dah saya arranged sendiri earlier dari KL] pun sampai di Bukit Bendara to pick us up for jalan-jalan keliling Penang. Ajak sekali 5 rakan kerja yang kebetulan tak de apa-apa rancangan. Actually I dah told them la earlier if diaorang tak de plan come jadi my models :).

I asked abang driver yang kebetulan namanya juga Syed untuk bawak kami off the tourists route and ke tempat-tempat best for a photoshoot. Dia kata ni first time dapat request macam tu. But he was actually excited :). And off we went. 

Adam

Kheiza

Syahir

Zue

Dhira

Group shots

Behind the scenes

No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.

8 comments:

  1. awak memang berbakat lah En Syed!!

    :)


    ada 8 je gambar belakang tukang ambik gambar... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks doc. Kira bole2 je la shooting models ni :)

      8 je sebab focus adalah kepada models. Shot belakang je sebab fotografer tak de langsung ciri model [meaning tak hensem lah] hehehehee...

      Delete
  2. wahhh..... ganteng2 n chomey2 model nya...
    gambo2 pon santek2....

    tetiba kan nak cakap gini.... nak jadi model jugakkk..... hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks CPL. Haaa.... si Adam dan Syahir tu memang rajin ke gym and they are very discipline. Kheiza, Zue dan Dhira punya keistimewaan tersendiri. Yg best mereka semua punya ciri2 dan karektor berlainan making the photoshoot at several locations more enjoyable and super fun :)

      Delete
    2. Bisa diatur tu CPL. Jom jadi model saya. Cara I shooting santai2 je. Itu pun kalau you tak kisah being shot by amateur macam saya ni :)

      Delete
    3. ahhaaa... anytime.. klu ada masa free... saya suka ....
      selain dr tu sy boleh belajar... sebab saya fail mempotrait gambar orang... mahu pon diri sendiri...

      Delete
  3. wah!wah!wah!...bole berkenalan???? hehehehehehe..on behalf ok!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh.... sekadar nak berkawan boleh la sebab saya dah kawin... :)

      Delete